Vergaderen

Bij de Schone Lei kan je vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur van het Kralingse Bos en aan de oever van de Kralingse Plas met adembenemend uitzicht op de Rotterdamse skyline. We zijn gelegen op 10 minuten van het centrum en nabij de grote in- en uitvalswegen van Rotterdam.

Het zaalgedeelte is volledig afgescheiden van het restaurant en beschikt over een eigen ingang, garderobe, bar en toiletgroep. Faciltair zijn er een beamer met scherm, een flipover met stiften en een geluidsinstallatie bij de huurprijs van de zaal inbegrepen.

Voor de lunch of het diner hoef je niet ver te zoeken, wij reserveren voor jouw gezelschap een tafel in het restaurant en als het lekker weer is maken we natuurlijk een mooie lange tafel op het terras; wel zo gezellig.

En na een vergadering, of tijdens de pauze, is het fijn om even te kunnen ontspannen en als je dan toch midden in het bos zit is het strekken van de benen wel zo prettig. Een wandeling in de natuur doet wonderen. En geen zorgen over de parkeermeter; die hebben we namelijk niet. Het is een van de weinige plekken in Rotterdam waar je niet hoeft te betalen om te parkeren en dat ook nog eens voor de deur...