De Schone Lei
De Schone Lei betekent voor ons de mooie ligging en die ligging is uniek te noemen....

Nergens vind je zo'n adembenemend uitzicht op de skyline van de wereldstad Rotterdam. En om het helemaal bijzonder te maken zijn wij ook nog gevestigd in het karakteristieke Minang Kabauhuis, midden in de natuur van het Kralingse Bos en aan de oever van de Kralingse Plas.

Met een groot terras aan de Kralingse Plas en een warm en gezellig restaurant, is de Schone Lei een ideale locatie voor elke gelegenheid. Ons zaalgedeelte is perfect om te trouwen, vergaderen, barbecuen of High-Tea'en en ons restaurant een fijne plek voor lunch of diner. Wij hebben een groot (gratis)parkeerterrein naast de deur en zijn goed bereikbaar op slechts 10 minuten van het centrum van de stad en gelegen nabij de in-en uitvalswegen rondom Rotterdam.

In samenwerking met onze vaste leveranciers stelt onze de chef-kok, samen met zijn team, meerdere keren per jaar een seizoensgebonden lunch- en dinerkaart samen. Voor een bijpassende wijn kunt u kiezen uit ons met zorg geselecteerde wijnarrangement.

Naast onze reguliere menukaart, organiseren wij maandelijks een culinair thema zoals de kreeftmaand, mosselmaand, wildmaand of stamppottenmaand.

Bekijk hier al onze
Mogelijkheden